Menu
Your Cart

Modalitate de livrare

Suntem încântați să vă prezentăm modul nostru rapid și eficient de livrare, care vă aduce produsele dorite la ușa dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. Cu ajutorul partenerului nostru de încredere, SAMEDAY Courier, ne asigurăm că experiența dvs. de cumpărare este simplă, comodă și lipsită de griji.

Caracteristici principale:

  1. Livrare națională în 24-72 de ore: Indiferent unde vă aflați în România, suntem gata să vă trimitem comenzile în cel mult 72 de ore de la procesarea acestora. Și, în multe cazuri, veți primi pachetul chiar în 24 de ore!
  2. Tarif fix de transport: Cu noi, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile imprevizibile de livrare. Pentru doar 25 de lei, indiferent de dimensiunea coletului sau de locația în care este livrat, puteți bucura de serviciul nostru de livrare rapidă.
  3. Livrare gratuită pentru comenzi mari: De ce să plătiți pentru livrare când puteți obține-o gratuit? Pentru comenzi cu o valoare de peste 400 lei, vă oferim livrare gratuită în orice colț al țării.
  4. Zile de procesare convenabile: Procesăm comenzile în zilele de luni, marți și miercuri, asigurându-ne că pachetul dumneavoastră este pregătit și trimis cât mai curând posibil. În plus, prin evitarea expedierii în zilele de joi și vineri, ne asigurăm că pachetele nu rămân blocat în depozitul curierului în timpul weekend-ului.
  5. Pentru comenzile care implică produse voluminoase sau livrarea plantelor mari, avem soluții specializate prin intermediul partenerului nostru de încredere, firma Pallex. În astfel de cazuri, vă rugăm să ne contactați telefonic pentru a discuta detaliile specifice ale comenzii dumneavoastră. Echipa noastră va fi încântată să vă ofere consultanță și să găsească cea mai potrivită modalitate de livrare pentru necesitățile dumneavoastră unice.